Orbbec Astra S HighRes Scan

Digitize Your World Forums Bugs & Troubleshooting Orbbec Astra S HighRes Scan

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  FKopp 1 year, 5 months ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Posts
  • #40592

    FKopp
    Participant

    Hi!

    I am currently trying to do a scan with the Orbbec Astra S in HighRes mode. As fas as I have seen in the Orbbec specification a SXGA Mode (1280 x 1024 @ 5 FPS Windows Only) should be supported so I tried to use it in ReconstructMe.
    I have modified the Astra S config file which unfortunately does not work so far:

    driver: "openni"
    device_id: 0
    depth_stream {
      type: STREAM_DEPTH
      enabled: true
      source: ""
      image_size {
        width: 640
        height: 480
      }
      units: UNIT_1MM
      mirror_enabled: false
      fps: 5
      intrinsics {
        width: 1280
        height: 1024
        fx: 571.15
        fy: 571.15
        cx: 640
        cy: 512
        k1: 0
        k2: 0
        k3: 0
        p1: 0
        p2: 0
      }
    }
    aux_stream {
      type: STREAM_COLOR
      enabled: true
      source: ""
      image_size {
        width: 640
        height: 480
      }
      units: UNIT_UNKNOWN
      mirror_enabled: false
      fps: 30
      intrinsics {
        width: 640
        height: 480
        fx: 530.52
        fy: 530.52
        cx: 320
        cy: 240
        k1: 0
        k2: 0
        k3: 0
        p1: 0
        p2: 0
      }
    }
    enable_align_viewpoints: true
    device_uri: ""
    enable_sync_viewpoints: false
    

    It seems it failed to find specified video mode. Maybe someone can help.

    Thanks in advance and regards,
    Florian

    • This topic was modified 1 year, 5 months ago by  FKopp.
Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.