Getting ReMe Working on Windows 8.1???

Digitize Your World Forums Bugs & Troubleshooting Getting ReMe Working on Windows 8.1???

This topic contains 3 replies, has 3 voices, and was last updated by  Thomas Pönitz 1 year, 9 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #13328

    Fred Kahl

    Hi-
    I just got a new Lenovo Laptop for Scanning. Running Windows 8.1 with Nvidia 860M. I have a Primesense sensor I am trying to get to work. I installed the drivers for it, but am getting the following error (See image here: https://thegreatfredini.files.wordpress.com/2014/10/remefail.png ) The Device Manager shows the Primesense connected and that the drivers are up to date. I have tried it in all 3 USB Ports- I think 2 are USB 3 and one is USB 2, but that doesn’t seem to matter.
    Any Advice?

    Also any word on Kinect 2 support? Microsoft gave me one and I’m about to get to review their Builder application for scanning with it, but I’d sure like to scan with ReMe instead!
    Fred

    #13333

    Christoph Heindl
    Keymaster

    Hi Fred,

    the reason is that ReconstructMe auto-picks your built-in Intel card. I’d assume you have another card in your laptop. Go to device, unselect automatically choose my graphics card and manually select the NVIDIA / AMD card you have.

    Best,
    Christoph

    #13335

    Fred Kahl

    Thank you Keymaster!
    Any word on Kinect 2? I have mine ready to go!

    #40537

    Thomas Pönitz
    Keymaster

    There are no plans to support Kinect 2. See here for details.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.